MX5 1.5 ND GT-M Soul Red Metall - Black Leder 2015

bouwjaar
kmstand

prijs

: 11 september 2015
: 647

: Verkocht
UITVOERING  
motor
vermogen
kleur
interieur
softtop
: 1.5 liter
: 131 PK (96 Kw)
: Soul Red Metallic
: Black Leder
: Zwart Stof
Beschrijving:

Met de introductie van de NC in 2005 kwam de uiterst succesvolle derde generatie van de MX5. Een echte MX5 maar iets zwaarder en iets groter, met gedurfde lijnen. Met de introductie van de vierde generatie ND in 2015 gaat Mazda weer terug naar de basis. Net zoals de NA werd de ND korter en het gewicht daalde tot onder de 1.000 kg. Op het gebied van de veiligheid en luxe zijn er weer forse stappen vooruit gemaakt. Wat de motoren betreft zijn er twee mogelijkheden, een 1.5 met 131 pk en een 2.0 met 160 pk. Beide motoren zorgen voor sportieve prestaties De rijeigenschappen van de MX5 zijn geroemd over hele wereld en zijn voor een aanzienlijk deel te danken aan het lage gewicht.

De ND is er in diverse uitvoeringen. De basis S is al behoorlijk rijk uitgerust maar met de TS, de TS+ en als laatste de GT-M zijn al uw wensen te vervullen. Van Lederen interieur tot cruise-control, van Led verlichting tot Lane Assist, van Bose tot Bluetooth. Het is allemaal mogelijk.

Klik hier voor de gehele lijst extra's die deze auto te bieden heeft.

Bent u gevallen voor de charmes van de meest verkochte roadster ter wereld maar stelt u prijs op een grote mate van exclusiviteit, dan wordt u met deze MX5 ND Roadster op uw wenken bediend. U bent van harte uitgenodigd om deze auto te bekijken en proef te rijden.

Conditie:

De hier beschreven MX5 kochten wij van een duitse Mazda-dealer. De auto stond als demonstratie-auto hoofdzakelijk in de showroom. Met een nieuwprijs van ca. € 35.000,- is deze GT-M de duurste uitvoering die in Nederland leverbaar is.

Op deze bijzondere Mazda is fabrieksgarantie tot augustus 2018 van toepassing.

Deze MX5 wordt afgeleverd op nieuw Nederlands kenteken, APK geldig tot eind 2018. De prijs is verder all-in. incl. alle boordboeken én extra sleutel. Tevens krijgt u bij deze auto 1 jaar Bosch Mobiliteits Garantie.

Foto's:---------------------------------------------------------------------------------------------- (klik op de afbeelding voor een vergroting)

home